Website_NL_1_25MB.jpg
Instagram_Zomer-3.jpg

Gratis MIGLOT Eau de Parfum Travel Spray

bij aankoop van een Eau de Parfum 100ml* 

 Fotowedstrijd 

Deel jouw

Miglot Summer Moments  

@wearemiglot #smellslikeasummermemory

 

 Vertel ons waarom 

en win één van de drie

Slow Travel vouchers

ter waarde van 500€, 350€ en 250€ .**

*  Aanbod geldig tot en met 21 september 2022 - geldig online, bij MIGLOT Fragrance Lab in Gent en alle Official Miglot Ambassadors. Zolang de voorraad strekt. 

 

** Wedstrijdvoorwaarden 

Looptijd wedstrijd

De fotowedstrijd begint op 21/06/22. Alle inzendingen moeten uiterlijk 21/09/22 om 23:59 ingezonden zijn.

 

Deelnemers

De wedstrijd is open voor iedereen met Belgische en Nederlandse identiteit. De fotowedstrijd is enkel toegankelijk voor deelnemers ouder dan 18 jaar. Wanneer een deelnemer op het moment van deelname jonger is dan 18 jaar, dan dient deze over de uitdrukkelijke goedkeuring van zijn ouders en/of voogd te beschikken. 

Medewerkers van MIGLOT, hun directe familieleden en de verkooppunten van MIGLOT zijn uitgesloten van deelname.

Hoe deelnemen?

Uit onderzoek blijkt dat vakantieherinneringen intenser kunnen opgeroepen worden met geuren dan met foto’s. Deel jouw zomerse vakantie foto met een post op Instagram. Plaats bij de foto @wearemiglot en #smellslikeasummermemory. Zo kunnen wij jouw post gemakkelijk terug vinden. Stuur jouw foto ook door via een privé bericht naar ons op Instagram. Foto’s die niet correct zijn ingezonden worden uitgesloten van de wedstrijd. Vertel ons ook waarom je deze foto met ons wilt delen, wat maakt jouw foto speciaal. Je kan zoveel deelnemen als je zelf wil.

 

Voorwaarden foto’s

Foto’s moeten binnen de periode van de wedstrijd gemaakt worden (21/06/22 tot en met 21/09/22). Foto’s moeten door de deelnemer zelf gemaakt worden. Wanneer u een foto inzendt gaat u akkoord met onze wedstrijdvoorwaarden en mag MIGLOT jouw foto gebruiken voor commerciële doeleinden. MIGLOT heeft het recht om een deelnemer te diskwalificeren wanneer een foto niet aan de voorwaarden voldoet. De ingestuurde foto mag geen beledigende, grove of onterende elementen bevatten die de privacy van derden aantast, dan wel aanstootgevend of obsceen zijn.

 

Jurering

Uit alle correct deelnemende foto’s zal op 22/09/22 aan twee professionele fotografen gevraagd worden om gezamelijk een top drie te bepalen van foto’s die het beste aansluiten bij MIGLOT. Op 24/09/22 zullen deze foto’s gepubliceerd worden op het Instagram kanaal van MIGLOT @wearemiglot. Op 25/09/22 zullen het aantal likes bepalen wie welke voucher wint. De post met de meeste likes wint een voucher van 500 euro. De tweede plaats wint een voucher van 350 euro en de foto met het minste aantal likes wint een voucher van 250 euro. 

 

Prijs

  1. Voucher ter waarde van 500 euro voor een Slow Travel vakantie bij Slow Cabins of gelijkwaardig alternatief. 

  2. Voucher ter waarde van 350 euro voor een Slow Travel vakantie bij Slow Cabins of gelijkwaardig alternatief. 

  3. Voucher ter waarde van 250 euro voor een Slow Travel vakantie bij Slow Cabins of gelijkwaardig alternatief. 

 

De prijzen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of inwisselbaar voor andere producten of diensten. Miglot kan ten alle tijden de prijzen aanpassen.